Privat     Skift til erhverv Login

Koncept

ebb.dk - èn bedre bilhandel! er skabt for at bryde monopolet på bilmarkedet og dermed gøre op med de "dyre" priser som de store aktører tager for deres services. Ved at have minimale driftsudgifter, tilbyder ebb.dk, både erhvervskunder samt private kunder gratis oprettelse af basisannoncer, og betaler kun auktionsalær når handlen er gået igennem dvs. solgt eller gratis!

Bag ebb.dk står et dedikeret team af kvalificerede perodner med mange års erfaring indenfor bilbranchen samt it-branchen.

Erhverv:

Nem og billig handel mellem dig og andre bilforhandlere!

ebb.dk er skabt for at sikre markedets nemmeste, hurtigste og mest prisbillige handel mellem bilforhandlere og værksteder landet over ... og nu også private!

Hvert eneste nyoprettet medlem bliver tjekket, og virksomheder uden relation til bilbranchen får en mail med "nej tak", så det er altid kun dig og dine kolleger, der kan handle her.

Private har kun mulighed for at se andre private basisanoncer samt oprette auktioner som kun erhverv kan byde på!

Erhverv kan se alle basisannoncer - dvs. både erhvervs og de private.

Brug ebb.dk til at optimere dit varelager

Hos os kan du løbende udvide eller reducere dit varelager, så du altid har de biler hjemme, der er attraktive for kunderne i dit lokalområde. Det er med til at sikre dig større omsætning - også på de biler, du ikke selv ønsker at have stående, men som du så kan tjene penge på at sælge til dine kolleger.   


Et effektivt købs- og salgsværktøj

ebb.dk er designet, så du og dine kolleger på 10-15 sekunder får overblik over en bils pris, data, stand, km osv., og du kan også med et enkelt klik se, hvad det koster at få bilen transporteret lige til døren.

Hvis du står med en kunde, der har et specifikt behov, kan du bruge ebb.dk til at finde den ønskede bil og få en handel i hus.

Og hvis en kunde har en byttebil, du ikke selv kan bruge, kan du hurtigt tage nogle billeder og lave en lynauktion på ebb.dk - og efter 60 minutter (mens kunden tager en prøvetur, og du selv indhenter tilbud på finansiering, forsikring etc.) kan du tilbyde ham/hende en pris, der sikrer, at din handel går i orden.

Du får det hele til super lav pris - eller helt gratis!

Med ebb.dk er det både nemt og billigt at tjene penge:

Oprettelse er helt gratis - ingen månedlige udgifter!

  • En basis salgsannonce er gratis!
  • En auktion er gratis, hvis du ikke sælger.

 

Priser for erhverv:

0-50.000,-        995,-   ex.m.
50-100.000,-       1495,- ex.m.
100.000,- +       1995,- ex.m.

 

Private:

Du kan som privat gratis oprette basisannoncer som andre private og erhverv kan se.

Du kan ligeledes sætte din bil gratis på auktion, hvor over 1000 forhandlere er klar til at byde på den. Opnås mindsteprisen eller bliver du og forhandleren enige om én pris, betaler du først der. Dvs. solgt eller gratis! 

Ønsker du at få din bil vurderet, hjælper vi gerne med det. Rigtige bilforhandlere vurdere den gerne for kr. 295,-.

Står du og skal af med din bil her og nu, kan du med fordel oprette en garanteret salgspris, og du vil indenfor 24 timer få et godt bud på hvad en bilforhandler vil give for din bil her og nu.

 

Priser for private: 

0-50.000,-             995,-
50-100.000,-       1495,- 
100.000,- +       1995,-


 

Velkommen til ebb.dk og Danmarks mest fordelagtige bilhandel.

Ved at benytte ebb.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

OK